Gerard de Fluiter – Crazy Dutch in the USA – USA 1

Hallo allemaal,

Het heeft even geduurd maar hier is dan toch mn 1e blog. ik heb geen idee of ik dit inderdaad ga volhouden maar het feit dat ik nu pas mn eerste schrijf, belooft niet veel goeds :-). Ik wil jullie in ieder geval niet onthouden hoe het me hier totnutoe is vergaan en dit maakt het makkelijker dan iedereen hetzelfde verhaal apart te vertellen.

Het afscheid op Schiphol was gezellig (dank aan diegene die er waren) maar ook erg emotioneel. De vlucht naar Newark verliep soepel. Jammer dat het entertainment system niet werkte maar met boeken, ipod en leuk gezelschap was die 8,5 uur eigenlijk zo voorbij. (het er weer een slaapadres in NY bij..)

Bij Immigration & customs ging alles erg voorspoedig. geen hele vervelende vragen en dat soort dingen maar redelijk relaxed eigenlijk. Moest wel rennen uiteindelijk want nadat ik mn koffers had opgehaald moest alles nog een keer door een of andere scanner voor dierlijke producten. Snap tot op heden nog niet waar het goed voor was want mijn Hollandse kaas mocht gewoon door. Snel de koffers weer inchecken en rennen naar de gate om de vlucht naar Cleveland te halen. Precies op tijd..

Echt een kort vluchtje naar Cleveland. dat biedt weer mogelijkheden voor een weekendje shoppen en stappen in de Big Apple..

Op het vliegveld werd ik zoals afgesproken opgewacht door mn baas. Auto opgehaald, ff een burgertje naar binnen schuiven (van dat vliegtuigvoedsel wordt je ook niet echt gelukkig) en onder het genot van unlimited friet en cola bijgebabbeld over hoe alles ervoor staat.  Daarna naar het hotel (met dank aan TomTom) en lekker slapen.

Maandag naar kantoor.. word onthaald als de verloren zoon.. grappig maar legt ook druk. maar dat geeft niet. het blijkt als snel dat er hoop te doen is. Maar eerst alle papierhandel regelen. Huurcontract van het appartement tekenen. Appartement ziet er gaaf uit. hoge plafonds, meer dan honderd vierkante meter.. en een gym in het gebouw.. die zal ik nodig hebben. Daarnaast een ondergrondse parkeergarage.. dus niet krabben ‘s morgens en dat is hier een groot voordeel. vorige week al twee keer mn ruiten moeten krabben toen ik in het hotel zat en de sneeuwtijd duurt wel even. Daarna door naar de social security office om mn nummer aan te vragen. Dit verschilt niet van de Nederlands sociale dienst. Er zit geen tempo in en echt de onderkant van de samenleving hier. je wordt er niet vrolijk van maar hier kom ik hopelijk niet meer. helaas is de wachttijd 3 weken en dit nummer heb ik nodig om verder te kunnen met openen van bankrekening, rijbewijs etc helaas natuurlijk geen manier om het proces te versnellen..

De rest van de week met veel mensen gesproken en een paar kleine projectjes gedaan maar nog niet heel intensief.

Vrijdagavond voor het eerst naar mn apartement. Het voelt nog erg leeg. het voelt niet alleen zo maar het is gewoon echt zo. Daar moet dus op korte termijn wat aan gebeuren dus dat werd een druk weekend. Maar he het is vrijdagavond dus eerst ff naar de kroeg. Om de hoek zit een belgische kroeg. Goede selectie aan bier, goede muziek en zo bleek al snel hele gezellige mensen. Nauwelijks alleen gestaan want als mensen een vreemd accent horen, trekt dat toch aan blijkbaar. Naast toch redelijk fundamentele discussies over de verschillen tussen de US en Europa en het gezamelijk afzeiken van de briljante president tot eensgezinde gesprekken over muziek en film. En ja het is waar, ook hier kom je nederlanders tegen. Maar toch schokkend hoe weinig voorstanders van Bush je hier tegenkomt. Iedereen is toch wel erg benieuwd wie de volgende wordt en aan de andere kant ook weer niet omdat het kiezen is uit twee kwaden zoals velen het uitdrukken.

Om twee uur was het goed geweest want dit weekend druk op jacht om het appartement een beetje leefbaar te maken. Zaterdag op jacht geweest naar een bank en dit was gelukkig succesvol. Best lastig hier want het gemiddelde amerikaanse meubelaanbod past zeker niet bij mijn smaak. Maar toch een hele mooie hoekbank gevonden. lekker groot maar dat past ook wel in dit appartement en van donkerbruine ribstof. Daarna op zoek naar een nieuw dekbed enzo maar dat is hier ook geen probleem. het aanbod in eigenlijk alles is zo groot en dan zijn de winkels ook nog eens 7 dagen per week open en ik heb  tot nu toe eigenlijk nog geen gesloten deur gezien. best wel bizar maar als je zo intensief met je huis bezig bent zeker erg handig. ‘s middags werd mn bed bezorgd.

Zaterdagavond ook nog ff om de hoek wezen kijken. Wederom goede gezelligheid. deze buurt hier bevalt me goed tot nu toe. Gezellig, goede kroegen en koffiebar en natuurlijk een relaxte supermarkt in de straat. Niet heel goedkoop maar een oververwacht grote selectie aan onamerikaans voedsel.

Zondag naar Ikea want je ken niet zonder Ikea he. dit voelt echt als home sweet home want dit is echt hetzelfde als in NL. blijft toch een briljant concept. Met een auto vol barkrukken, lampen, douchegordijnen etc weer huiswaarts.

Na een avondje knutselen. ja ik ben nu eenmaal geen Nico dus zo snel gaat dat klussen niet bij mij,(Sander waar ben je nou?? )  staat toch alles wat ik gekocht heb helemaal zoals het hoort volgens de tekeningen. het is al een hele verbetering maar het echte wachten is nu toch op de bank..

Nu is het inmiddels maandagavond en nee Fred hier geen “begin de dag met een dansje” maar 92.3 K ROCK radio.. lekker hoor om de dag mee te beginnen. gewoon een heel radiostation vol met Rock van onze generatie.

Hopelijk van de week een keer een avond naar de bioscoop. aanbod is overweldigend hier.

Dit weekend komt hopelijk mn spul uit NL in mn huisje aan dus dat wordt weer uitpakken en zo gaan we lekker doo hier.

Hoop dat het bij jullie allemaal goed gaat en ik ga proberen deze blog wel bij te houden. Volgende keer zal ik ook een paar fotoos van mn appartement en de omgeving erbij gooien.

Groeten uit op dit moment koud en winderig Cleveland. Winter is coming!!

Gerard

Posted from USA:

Comments for defluiter:you have 8 comments

Rik van Doodeweerd
Hey die Gerard,Super dat alles goed gaat daar in the States en dat alles een beetje op zijn plekkie begint te vallen! No Truck ?? Ik zeg: Ford Mustang GT !!! Die zijn toch (relatief) cheap daar !!Veel succes nog laatste weekjes 2007 en veel fun & relaxing gewenst tijdens je tijd in NL.Greetz,
Rik

11 Dec 2007
marije van wouw
hoi gerard,
fijn dat het zo goed met je gaat.
ook leuk dat je met kerst thuis bent.(zullen je ouders ook wel vinden)
leuk om te lezen!
x marije van wouw

09 Dec 2007
Karen Vooijs
Hoi Gerard, ik hoorde van Frank dat je ons kikkerlandje verlaten hebt. Goed om te horen dat het goed met je gaat. Ben erg benieuwd wat jij allemaal mee gaat maken want jou kennende zal dat wel weer het e.e.a. zijn.
Groetjes,

03 Dec 2007
Robert Huisman
He ouwe pik, leuk om te lezen dat het je best goed gaat! Met Kerst moeten we maar een borrel doen…..Groetend, Huisman

26 Nov 2007
Theresa
Hee lieve Geer, Leuk om te lezen hoor, ik hoop dat het lukt om ‘m bij te houden. Ben zelf ook begonnen met een blogje. Gaaf dat alles altijd open is daar. Heb je ook een asociaal groot Amerikaans SUPERSIZE bed besteld?? Zo’n 3×3 meter?? Ligt daar ook elke winter een mega pak sneeuw? Ik lees het wel. Dikke kus!!

15 Nov 2007
Frank
Hey dropkop,Klinkt goed allemaal! Moet ook wel als je je dag kunt beginnen met K ROCK. 😉 Veel succes de komende tijd. We mailen.Hang in there.Frank.

10 Nov 2007
Erik SB

Zijn bij SB zwaar aan het lijnen dus geen verhalen over frites en burgers svpGroet,Erik</p> <p>07 Nov 2007<br />Fredo</p> <p><title/>Ik begin de dag alleen maar vrijdags met een dansje 🙂</p> <p>06 Nov 2007<br />18 Oct 2011 – start of travelblog</p> </div> </div> <p>posted Monday November 2007</p> </div> <p><a href="https://travelsnap.com/2023/travelblog/gerard-de-fluiter-crazy-dutch-in-the-usa-usa-1/">source</a></p> </div><!-- .entry-content --> </article><!-- #post-27402 --> <nav class="navigation post-navigation" aria-label="Posts"> <h2 class="screen-reader-text">Post navigation</h2> <div class="nav-links"><div class="nav-previous"><a href="https://travelblog.com/peripateticprof-new-zealand-17/" rel="prev">PeripateticProf – New Zealand 17</a></div><div class="nav-next"><a href="https://travelblog.com/tarnhops-barhops-poland-9/" rel="next">tarnhop’s barhops – Poland 9</a></div></div> </nav> <div id="comments" class="comments-area"> <div id="respond" class="comment-respond"> <h3 id="reply-title" class="comment-reply-title">Leave a Reply</h3><form action="https://travelblog.com/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform" class="comment-form" novalidate><p class="comment-notes"><span id="email-notes">Your email address will not be published.</span> <span class="required-field-message">Required fields are marked <span class="required">*</span></span></p><p class="comment-form-comment"><label for="comment">Comment <span class="required">*</span></label> <textarea id="comment" name="comment" cols="45" rows="8" maxlength="65525" required></textarea></p><p class="comment-form-author"><label for="author">Name <span class="required">*</span></label> <input id="author" name="author" type="text" value="" size="30" maxlength="245" autocomplete="name" required /></p> <p class="comment-form-email"><label for="email">Email <span class="required">*</span></label> <input id="email" name="email" type="email" value="" size="30" maxlength="100" aria-describedby="email-notes" autocomplete="email" required /></p> <p class="comment-form-url"><label for="url">Website</label> <input id="url" name="url" type="url" value="" size="30" maxlength="200" autocomplete="url" /></p> <script>document.addEventListener("DOMContentLoaded",(function(){var e=document.getElementById("cf-turnstile-c-1593458766");setTimeout((function(){e&&e.innerHTML.length<=1&&(turnstile.remove("#cf-turnstile-c-1593458766"),turnstile.render("#cf-turnstile-c-1593458766",{sitekey:"0x4AAAAAAAE-oFBNoN67bNio"}))}),200)}));</script> <script>document.addEventListener("DOMContentLoaded",(function(){var e=document.getElementById("cf-turnstile1593458766");setTimeout((function(){e&&e.innerHTML.length<=1&&(turnstile.remove("#cf-turnstile1593458766"),turnstile.render("#cf-turnstile1593458766",{sitekey:"0x4AAAAAAAE-oFBNoN67bNio"}))}),200)}));</script> <!-- Noptin Newsletters - https://noptin.com/ --><p class='noptin_comment_form_optin_checkbox_wrapper'> <label class="noptin-integration-subscription-checkbox noptin-integration-subscription-checkbox-comment_form" > <input type="checkbox" name="noptin-subscribe" value="1" checked="checked" /> <span>Add me to your newsletter and keep me updated whenever you publish new blog posts</span> </label> </p><!-- / Noptin Newsletters --> <p class="form-submit"><div id="cf-turnstile-c-1593458766" class="cf-turnstile" data-action="wordpress-comment" data-callback="" data-sitekey="0x4AAAAAAAE-oFBNoN67bNio" data-theme="light" data-language="auto" data-retry="auto" data-retry-interval="1000"></div><input name="submit" type="submit" id="submit" class="submit" value="Post Comment" /><script type="text/javascript">jQuery(document).ajaxComplete(function() { setTimeout(function() { turnstile.render("#cf-turnstile-c-1593458766"); }, 1000); });</script><script type="text/javascript">document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { document.body.addEventListener("click", function(event) { if (event.target.matches(".comment-reply-link, #cancel-comment-reply-link")) { turnstile.render("#cf-turnstile-c-1593458766"); } }); });</script> <input type='hidden' name='comment_post_ID' value='27402' id='comment_post_ID' /> <input type='hidden' name='comment_parent' id='comment_parent' value='0' /> </p></form> </div><!-- #respond --> </div><!-- #comments --> </main><!-- #main --> </div><!-- #primary --> </div><!-- .wrap --> </div><!-- #content --> <footer id="colophon" class="site-footer" role="contentinfo"> <div class="copyright-area"> <div class="wrap"> <div class="site-info"> <a href="https://wordpress.org/"> Proudly powered by WordPress</a> <span class="sep"> | </span> Theme: Otography <span class="sep"> | </span> By <a href="https://themefreesia.com/">Theme Freesia</a>. </div><!-- .site-info --> <div class="footer-right-info"> </div> </div><!-- .wrap --> </div><!-- .copyright-area --> </footer><!-- #colophon --> <button href="#" type="button" class="back-to-top"><i class="fa-solid fa-angle-up"></i>Go Top</button> </div><!-- #page --> <style type="text/css" > button#euCookieAcceptWP { color : #eeee22; } #eu-cookie-bar { background-color : #1e73be; } </style> <!-- Cookie Bar --> <div id="eu-cookie-bar">By continuing to browse this site, you agree to our <a href="https://aboutcookies.com/" target="_blank" rel="nofollow">use of cookies</a>. <button id="euCookieAcceptWP" onclick="euSetCookie('euCookiesAcc', true, 30); euAcceptCookiesWP();">I Understand</button></div> <!-- End Cookie Bar --> <script type="text/html" id='tmpl-upload-preview'> <div class="fpsml-file-preview-row"> <span class="fpsml-file-preview-column"><img src="{{data.media_url}}"/></span> <span class="fpsml-file-preview-column">{{data.media_name}}</span> <span class="fpsml-file-preview-column">{{data.media_size}}</span> <span class="fpsml-file-preview-column"><input type="button" class="fpsml-media-delete-button" data-media-id='{{data.media_id}}' data-media-key='{{data.media_key}}' value="Delete"/></span> </div></script><div class="simple-banner simple-banner-text" style="display:none !important"></div> <!-- Remote Site Search results--> <script type="text/html" id="rs-tmpl"> <li id="rs-item-<%= post.id %>" class="rs-item"> <a href="<%= post.link %>" target="_blank"class="rs-link"> <div class="rs-item-title-wrap"> <span class="rs-item-title"><%= post.title.rendered %></span> </div> </a> </li> </script> <!-- if gom all in one show --> <div id="button-contact-vr" class=""> <div id="gom-all-in-one"><!-- v3 --> <!-- contact form --> <div id="contact-form-vr" class="button-contact"> <div class="phone-vr"> <div class="phone-vr-circle-fill"></div> <div class="phone-vr-img-circle"> <img src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/button-contact-vr/img/icon5.png" data-adaptive="false" data-src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/button-contact-vr/img/icon5.png" data-count-lazy="1" /> </div> </div> </div> <!-- end contact form --> </div><!-- end v3 class gom-all-in-one --> </div> <!-- popup form --> <div id="popup-form-contact-vr"> <div class="bg-popup-vr"></div> <div class="content-popup-vr" id="loco-left" style=" "> <div class="content-popup-div-vr"> contact ! info@    street66.com Ashburn 39.0438 -77.4874 </div> <div class="close-popup-vr">x</div> </div> </div> <!-- Add custom css and js --> <style type="text/css"> </style> <!-- end Add custom css and js --> <!-- popup showroom --> <div id="popup-showroom-vr"> <div class="bg-popup-vr"></div> <div class="content-popup-vr" id="loco-left" style=" "> <div class="content-popup-div-vr"> </div> <div class="close-popup-vr">x</div> </div> </div> <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function($){ $('#all-in-one-vr').click(function(){ $('#button-contact-vr').toggleClass('active'); }) $('#contact-form-vr').click(function(){ $('#popup-form-contact-vr').addClass('active'); }) $('div#popup-form-contact-vr .bg-popup-vr,div#popup-form-contact-vr .content-popup-vr .close-popup-vr').click(function(){ $('#popup-form-contact-vr').removeClass('active'); }) $('#contact-showroom').click(function(){ $('#popup-showroom-vr').addClass('active'); }) $('div#popup-showroom-vr .bg-popup-vr,.content-popup-vr .close-popup-vr').click(function(){ $('#popup-showroom-vr').removeClass('active'); }) }); </script> <!-- end popup form --> <!-- Facebook Messenger --> <!-- size scale --> <style> #button-contact-vr {transform: scale(0.8);} </style> <style> #button-contact-vr {margin: -10px;} </style> <link rel='stylesheet' id='fpsml-style-css' href='https://travelblog.com/wp-content/plugins/frontend-post-submission-manager-lite/assets/css/fpsml-frontend-style.css?ver=1.2.0' type='text/css' media='all' /> <link rel='stylesheet' id='fpsml-fonts-css' href='https://travelblog.com/wp-content/plugins/frontend-post-submission-manager-lite/assets/font-face/NunitoSans/stylesheet.css?ver=1.2.0' type='text/css' media='all' /> <link rel='stylesheet' id='buttons-css' href='https://travelblog.com/wp-includes/css/buttons.min.css?ver=6.5.4' type='text/css' media='all' /> <link rel='stylesheet' id='dashicons-css' href='https://travelblog.com/wp-includes/css/dashicons.min.css?ver=6.5.4' type='text/css' media='all' /> <link rel='stylesheet' id='editor-buttons-css' href='https://travelblog.com/wp-includes/css/editor.min.css?ver=6.5.4' type='text/css' media='all' /> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/swv/js/index.js?ver=5.9.3" id="swv-js"></script> <script type="text/javascript" id="contact-form-7-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var wpcf7 = {"api":{"root":"https:\/\/travelblog.com\/wp-json\/","namespace":"contact-form-7\/v1"},"cached":"1"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/js/index.js?ver=5.9.3" id="contact-form-7-js"></script> <script type="text/javascript" id="flying-pages-js-before"> /* <![CDATA[ */ window.FPConfig= { delay: 0, ignoreKeywords: ["\/wp-admin","\/wp-login.php","\/cart","\/checkout","add-to-cart","logout","#","?",".png",".jpeg",".jpg",".gif",".svg",".webp"], maxRPS: 3, hoverDelay: 50 }; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/flying-pages/flying-pages.min.js?ver=2.4.6" id="flying-pages-js" defer></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/themes/otography/assets/js/navigation.min.js?ver=6.5.4" id="otography-navigation-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/themes/otography/assets/js/skip-link-focus-fix.js?ver=6.5.4" id="otography-skip-link-focus-fix-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/themes/otography/assets/library/sticky-sidebar/ResizeSensor.js?ver=6.5.4" id="ResizeSensor-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/themes/otography/assets/library/sticky-sidebar/theia-sticky-sidebar.js?ver=6.5.4" id="theia-sticky-sidebar-js"></script> <script type="text/javascript" id="wp_slimstat-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var SlimStatParams = {"ajaxurl":"https:\/\/travelblog.com\/wp-admin\/admin-ajax.php","baseurl":"\/","dnt":"noslimstat,ab-item","ci":"YTozOntzOjEyOiJjb250ZW50X3R5cGUiO3M6NDoicG9zdCI7czo4OiJjYXRlZ29yeSI7czoxOiIzIjtzOjEwOiJjb250ZW50X2lkIjtpOjI3NDAyO30-.07c1907bab2f8a6d7374edeeb81acfe3"}; /* ]]> */ </script> <script defer type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/wp-slimstat/wp-slimstat.min.js" id="wp_slimstat-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/easy-image-gallery/includes/lib/fancybox/jquery.fancybox.min.js?ver=1.2" id="fancybox-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/youtube-embed-plus/scripts/fitvids.min.js?ver=14.2.1.2" id="__ytprefsfitvids__-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://challenges.cloudflare.com/turnstile/v0/api.js?onload=onloadTurnstileCallback" id="cfturnstile-js"></script> <script type="text/javascript" id="utils-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var userSettings = {"url":"\/","uid":"0","time":"1718450688","secure":"1"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/utils.min.js?ver=6.5.4" id="utils-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-admin/js/editor.min.js?ver=6.5.4" id="editor-js"></script> <script type="text/javascript" id="editor-js-after"> /* <![CDATA[ */ window.wp.oldEditor = window.wp.editor; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" id="quicktags-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var quicktagsL10n = {"closeAllOpenTags":"Close all open tags","closeTags":"close tags","enterURL":"Enter the URL","enterImageURL":"Enter the URL of the image","enterImageDescription":"Enter a description of the image","textdirection":"text direction","toggleTextdirection":"Toggle Editor Text Direction","dfw":"Distraction-free writing mode","strong":"Bold","strongClose":"Close bold tag","em":"Italic","emClose":"Close italic tag","link":"Insert link","blockquote":"Blockquote","blockquoteClose":"Close blockquote tag","del":"Deleted text (strikethrough)","delClose":"Close deleted text tag","ins":"Inserted text","insClose":"Close inserted text tag","image":"Insert image","ul":"Bulleted list","ulClose":"Close bulleted list tag","ol":"Numbered list","olClose":"Close numbered list tag","li":"List item","liClose":"Close list item tag","code":"Code","codeClose":"Close code tag","more":"Insert Read More tag"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/quicktags.min.js?ver=6.5.4" id="quicktags-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/hoverIntent.min.js?ver=1.10.2" id="hoverIntent-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/vendor/wp-polyfill-inert.min.js?ver=3.1.2" id="wp-polyfill-inert-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/vendor/regenerator-runtime.min.js?ver=0.14.0" id="regenerator-runtime-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/vendor/wp-polyfill.min.js?ver=3.15.0" id="wp-polyfill-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/hooks.min.js?ver=2810c76e705dd1a53b18" id="wp-hooks-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/i18n.min.js?ver=5e580eb46a90c2b997e6" id="wp-i18n-js"></script> <script type="text/javascript" id="wp-i18n-js-after"> /* <![CDATA[ */ wp.i18n.setLocaleData( { 'text direction\u0004ltr': [ 'ltr' ] } ); /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-admin/js/common.min.js?ver=6.5.4" id="common-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/dom-ready.min.js?ver=f77871ff7694fffea381" id="wp-dom-ready-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/dist/a11y.min.js?ver=d90eebea464f6c09bfd5" id="wp-a11y-js"></script> <script type="text/javascript" id="wplink-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var wpLinkL10n = {"title":"Insert\/edit link","update":"Update","save":"Add Link","noTitle":"(no title)","noMatchesFound":"No results found.","linkSelected":"Link selected.","linkInserted":"Link inserted.","minInputLength":"3"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/wplink.min.js?ver=6.5.4" id="wplink-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/jquery/ui/core.min.js?ver=1.13.2" id="jquery-ui-core-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/jquery/ui/menu.min.js?ver=1.13.2" id="jquery-ui-menu-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/jquery/ui/autocomplete.min.js?ver=1.13.2" id="jquery-ui-autocomplete-js"></script> <script type="text/javascript" id="thickbox-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var thickboxL10n = {"next":"Next >","prev":"< Prev","image":"Image","of":"of","close":"Close","noiframes":"This feature requires inline frames. You have iframes disabled or your browser does not support them.","loadingAnimation":"https:\/\/travelblog.com\/wp-includes\/js\/thickbox\/loadingAnimation.gif"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/thickbox/thickbox.js?ver=3.1-20121105" id="thickbox-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/underscore.min.js?ver=1.13.4" id="underscore-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-includes/js/shortcode.min.js?ver=6.5.4" id="shortcode-js"></script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-admin/js/media-upload.min.js?ver=6.5.4" id="media-upload-js"></script> <script type="text/javascript" id="noptin_front-js-extra"> /* <![CDATA[ */ var noptin = {"ajaxurl":"https:\/\/travelblog.com\/wp-admin\/admin-ajax.php","resturl":"https:\/\/travelblog.com\/wp-json\/noptin\/v1\/form","nonce":"4b5692bf01","cookie":null,"connect_err":"Could not establish a connection to the server.","cookie_path":"\/"}; /* ]]> */ </script> <script type="text/javascript" src="https://travelblog.com/wp-content/plugins/newsletter-optin-box/includes/assets/js/dist/legacy-forms.js?ver=1718442828" id="noptin_front-js"></script> <script type="text/javascript"> window.wp = window.wp || {}; window.wp.editor = window.wp.editor || {}; window.wp.editor.getDefaultSettings = function() { return { tinymce: {}, quicktags: { buttons: 'strong,em,link,ul,ol,li,code' } }; }; </script> <div id="wp-link-backdrop" style="display: none"></div> <div id="wp-link-wrap" class="wp-core-ui" style="display: none" role="dialog" aria-labelledby="link-modal-title"> <form id="wp-link" tabindex="-1"> <input type="hidden" id="_ajax_linking_nonce" name="_ajax_linking_nonce" value="7beb9832dd" /> <h1 id="link-modal-title">Insert/edit link</h1> <button type="button" id="wp-link-close"><span class="screen-reader-text"> Close </span></button> <div id="link-selector"> <div id="link-options"> <p class="howto" id="wplink-enter-url">Enter the destination URL</p> <div> <label><span>URL</span> <input id="wp-link-url" type="text" aria-describedby="wplink-enter-url" /></label> </div> <div class="wp-link-text-field"> <label><span>Link Text</span> <input id="wp-link-text" type="text" /></label> </div> <div class="link-target"> <label><span></span> <input type="checkbox" id="wp-link-target" /> Open link in a new tab</label> </div> </div> <p class="howto" id="wplink-link-existing-content">Or link to existing content</p> <div id="search-panel"> <div class="link-search-wrapper"> <label> <span class="search-label">Search</span> <input type="search" id="wp-link-search" class="link-search-field" autocomplete="off" aria-describedby="wplink-link-existing-content" /> <span class="spinner"></span> </label> </div> <div id="search-results" class="query-results" tabindex="0"> <ul></ul> <div class="river-waiting"> <span class="spinner"></span> </div> </div> <div id="most-recent-results" class="query-results" tabindex="0"> <div class="query-notice" id="query-notice-message"> <em class="query-notice-default">No search term specified. Showing recent items.</em> <em class="query-notice-hint screen-reader-text"> Search or use up and down arrow keys to select an item. </em> </div> <ul></ul> <div class="river-waiting"> <span class="spinner"></span> </div> </div> </div> </div> <div class="submitbox"> <div id="wp-link-cancel"> <button type="button" class="button">Cancel</button> </div> <div id="wp-link-update"> <input type="submit" value="Add Link" class="button button-primary" id="wp-link-submit" name="wp-link-submit"> </div> </div> </form> </div> <script> jQuery(document).ready(function() { jQuery("a.eig-popup:not([rel])").attr('rel', 'fancybox').fancybox({ 'transitionIn' : 'elastic', 'transitionOut' : 'elastic', 'speedIn' : 200, 'speedOut' : 200, 'overlayShow' : false }); }); </script> </body> </html>