Janus in Singapore 2007/08 – Singapore 0

Mandag d. 20. Aug tilsndag 26. aug.

Det er lidt hrdt at komme i gang igen. Jeg skal ogs vendemig til, at mine kurser ligger ret sent om aftenen. Tirsdag og onsdag slutterikke fr kl. 21 p NUS. Jeg synes nu det er ok, for s kan jeg sove lngensten hver dag:-).

Mandag og torsdag str den p judo. Vi har endelig fetbestilt vores Gi (den dragt man har p), s vi glder os begge til nste uge,da vi s kan begynde at kaste med hinanden. Efter Judo (kl 21) tager mig ogrune ud og spiser og hygger sammen. Her prver vi altid eksperimentere lidt medmaden, men det er ikke altid lige godt. Fra nste uge vil en kineser (kaldersig selv Albert) og en amerikaner (Mike) og s joine os. Jeg er ret sikker pat vi nok skal f nogle hyggelige aftener.

Tirsdag og onsdag endte jeg i byen om aftenen. Tirsdag varoverhoved ikke planlagt. Jeg var lige kommet hjem kl. 21.45, da jeg modtager en besked fra Rune, om der er gratis bar inde ibyen, og det kan jeg da ikke sige nej til. En halv time senere stod jeg i barenog drak gratis drink sammen andre udvekslingsstuderende. Vi havde en hyggeligaften, og jeg fik mdt nogle nye mennesker.

Onsdag var Lasse sidste gang her i Singapore inden hanskulle til Hong Kong. Derfor skulle vi ud at give den gas. Jeg kunne desvrreikke n det free float for $20, da jeg frst var hjemme kl 21.30. Det er en afulemperne ved at have fri s sent om aftenen. Jeg mdtes med de andre kl. 23. Grundentil at det er s populrt at g ud en onsdag aften er at det er ladies night.Det betyder at alle pigerne fr alting gratis. Vi havde en rigtig god aften ogfik sagt farvel til Lasse med maner.

Fredag aften var der opvisning af kampsport klubberne pNUS. Det var et show der varede mere end to timer.  Flgende klubber var tilstede: Aikido,Capoeira, Fgtning, Judo, Karate, Kendo, Nam WahPai, Silat, Taekwondo og Wushu.Det var et udmrket show de havde fet bikset sammen, og det var godt at f etindblik i de forskellige kampsportstyper. Efter showet tog 12 stykker, en blanding af lokale ogudvekslingsstuderende ud at spise. Vi sad og snakkede til kl. 1 inden folkvendte snuden hjem af.

I weekenden lavede jeg ikke s meget. Der var en masse dervar taget p tur, og et af de arrangementer jeg ville med p var alleredeudsolgt. Derfor blev det ikke andet en masse engelsk fodbold i fjernsynet og svar der tid til at lse lidt i en bog. Det er nu ogs dejligt bare at laveingenting en gang imellem.

 

Mandag d. 27. Aug. -Sndag d. 02. Sep.

Nu er hverdagen s smt ved at snige sig ind og tiden grmeget strk. Hverdagen flyver bare derud af og nr ugen er omme har jeg altid vretude at feste et par gangeJ.

Fredag aften var jeg ude at spise sammen med Jakob,Elina(hans roommate), og en af Elinas arbejdskollegaer. Vi var ude at spise iGeylang, som er kendt for dens mange spisesteder, men mske mere kendt for detsted hvor mndene tager hen for at lette trykket ;-). VI havde en hyggeligmiddag og efter den mente de to piger, at Jakob og jeg skulle finde ud af hvadprisen, og om prisen afhnger af om hvilke hrfarve man har. Det endte med atvi var for generte, s pigerne fik ikke svar p deres sprgsml.

Lrdag aften tog jeg til koncert, hvor DJ Paul an Dyke varp programmet. Jeg havde set frem til at komme ud at give den maks gas, men desvrrevar der alt for mange mennesker, s det blev lidt af en fuser.

Sndag aften var det tid til at se onkel Nim igen. Jakob ogjeg kom forbi da tmmermndene var forsvundet. Nim havde selvflgelig bffer,rdvin, l klar til os. Inden alt dette skulle indtages var Jakob og jeg ligeen tur i poolenJ.

Posted from Singapore:

Comments for januslp:you have 4 comments

Sarah Ranzau Jørgens
Hey Janus,En lille hilsen her fra studenterkontoret i MST, håber det går godt på den anden side af kloden. Kom lige til at tænke på dig da jeg stødte ind i en mail med dit navn…. ja du cirkulerer stadig rundt i den store MST IT jungle. Får du nu studeret det du skal(siger hønemor sarah) eller er det bare ren tropeferieorlov.
Jeg er lidt misundelig på temperaturforskellen, vi har regn og kulde og det er MØRKT.
Nå men det bliver bare kort og jeg håber du får en god jul og et godt nytår. Pas på dig selv. Sarah

30 Nov 2007
sara
hej snuske ; )
Er lige kommet hjem fra staterne og ville ønske jeg kunne tage afsted igen med det samme. glæder mig til at følge lidt med i hvad du render og laver – lyder som om du allerede er ved at være faldet godt til og har fundet nogle venner du kan drikke dig i hegnet med ; )
stort kram fra sara

20 Aug 2007
Sine
Hey…
Det lyder for dejligt! Nå, men glæder mig til at læse mere – jeg har åbenbart en eller anden trang til at gøre mit liv deprimeret ved at læse om alle andres spændende oplevelser, mens jeg sidder og stener på arbejdet… Tales ved!

20 Aug 2007
Henrik
hehe… det er sgu nogle der kan… mens vi andre stresser rundt herhjemme og er ærgelige over at det gode vejr nu er slut igen.
Ej det ser sgu fedt ud derude, så keep the postings running.
Ses til nytår og hils juk.
/Clemme

08 Aug 2007
18 Oct 2011 – start of travelblog

posted Wednesday September 2007

1.357107,103.8194992

Summary

  • Grundentil at det er s populrt at g ud en onsdag aften er at det er ladies night.
  • VI havde en hyggeligmiddag og efter den mente de to piger, at Jakob og jeg skulle finde ud af hvadprisen, og om prisen afhnger af om hvilke hrfarve man har.