Janus in Singapore 2007/08 – Singapore 2

 

Lrdag d. 4. August

Det var tid til at pleje vores tmmermnd efter vd tur i byen fredag.  Vi var begge indstillet p at holde en fridag for at slappe lidt af, og havde heller ikke lagt de store planer for om aftenen. Vi skulle begge to flytte om sndagen. I lbet af eftermiddagen skrev Lasse at han var ankommet til Singapore fra Malaysia, s vi ndrede planer. Efter vi havde spist afskedsmiddag med Nim, kom Lasse forbi til nogle drinks. Vi endte endnu en gang i byen og hyggede os langt ud p natten.

 

Sndag d. 5. August

Efter 5 timers svn stod jeg op nste dag og aftalte med min agent at jeg kunne flytte ind i mit nye vrelse kl.15. Jeg fik pakket og mens Lasse og Jakob tog p stranden sammen med Jakobs nye roommate tog jeg af sted mod mit nye hjem.  Jeg ankom til mit nye hjem, og blev taget godt i mod. Jeg blev vist ind p mit vrelse, og s skete der ikke s meget andet. Jeg havde kun nogle sm korte samtaler, s da de ikke virkede s snaksagelige besluttede jeg mig for at sove til middag i stedet. Om aftenen prvede vi at finde en bar at se fodbold p, men vi var ikke lige s gode til at finde rundt. Derfor endte det med at Lasse og jeg kun fik set sidste del af Man U. Chelsea.

 

Mandag d. 6. August

Af en eller anden grund valgte jeg kun at sove 5 timer, for at st tidligt op, for at f lavet mit student pass. Det tog heldigvis ikke s langt tid. Jeg tog videre ud p NUS for at tilmelde mig nogle fag. Det var ikke lige s nemt som jeg havde regnet med. Jeg brugte mere end tre timer p at finde ud af hvordan jeg skulle logge p J.  Jeg var lige hjemme at vende inden jeg tog videre for at mdes med Lasse og Jakob. Lasse skulle mdes med en lokal pige, Sophia fra Singapore, som han kender fra sit ophold i Berlin. Vi mdtes alle p en cafe, hvor vi fik et par l. Sophia skulle ud at spise afskeds middag med sine forldre, da hun skulle videre til Belgien nste dag, hvor hun skal bo i et r. Derfor tog vi andre hjem til Jakob lejlighed, hvor vi sad og stenede det meste af aften.

 

Tirsdag d. 7. August

Jeg valgte at indhente nogle af alle de timer jeg ikke havde fet sovet p det sidste. Hen af eftermiddagen mdtes jeg med Jakob for at trne lidt, s vi kan blive lidt strkere J. Om aftenen tog vi sammen med Elina ( en af de piger Jakob deler lejlighed med) og hendes veninde for at se Simpson the movie. Jeg synes at filmen var rigitg sjovt, selv om det havde en lidt drlig afslutning. 

 

Onsdag d. 8. August

Jeg tog af sted til Ikea for at kbe lidt ind til vrelset. Jeg skulle ikke have det helt store, men da jeg frdig derinde, havde jeg alligvel fet brugt 1000 kr. Det var nu meget lkkert, for nu er der ved at vre styr p mit vrelse. Om aftenen skulle vi ud at give den gas sammen med de andre udveksling studerende. Der var en fra NUS, der havde lavet en guide til hvad man skal lave om onsdagen, og den valgte vi at flge. Lasse, Jakob og jeg mdtes kl. 7 og fandt et sted hvor vi skulle drikke en l, s vi kunne f gratis adgang senere. Efter en omgang hurtig aftensmad, tog vi til Insomnia hvor vi betalte 70 kr. for at komme ind, og s var der ellers gratis l og drinks i to timer.  Efter der var get to timer havde vi fet fyldt maveskken med alle mulige former for vsker, og var kommet i rimelig godt humr(eller sagt p en anden mde, vi var stang barcadi allesammen). Vi tog tilbage til det sted vi havde vret p tidligere p aften, og s festede vi ellers hele natten sammen med en masse andre udvekslingsstuderende.

 

Torsdag d. 9. August.

Det er nationalen dagen her i Singapore! Jeg kom ikke ud at sengen fr eftermiddagen var et par timer gammel. Jeg fik samlede mit skrivebord, og ved 6-tiden satte jeg mig foran fjernsynet sammen med moderen og datteren for at se National Day Parade. Det var ikke srlig spndende, men det hele sluttede af med fyrvrkeri, som jeg kunne se live fra den lejlighed jeg bor i. Efter fyrvrkeriet tog jeg bussen ind til byen for at mdes med Jakob, Lasse og Anna (lser jura). Vi tog til Little India, hvor vi fik vores aftensmad inden vi tog videre p hostel, hvor Lasse kendte pige som boede der. Her havde vi en rigitg hyggelig aften med billige l, og fik snakkede med en masse rejsende.

 

Fredag d. 10. August.

Nu var det endelig blevet tid for mig og komme til stranden. Jakob skulle ud til et arrangement p Jura, s det var kun mig og Lasse der tog p Sentosa Island, som kun ligger 20 min. fra der hvor jeg bor. Vi havde begge to glemt solcreamen, s efter 3 timer var vi begge godt stegte. Om aftenen var tid til at stene noget internet i Jakobs lejlighed, og f ringet hjem til familien. Det blev ikke til nogle fest i denne omgang.

 

Lrdag d. 11. August.

Jeg tog ind for at hente mit student pass. Jeg var ikke kommet tidligt nok, s da jeg ankom, var ken rimelig lang. Efter at havet stet mere end en time i k lykkedes det mig at f mit student pass. P vej ud mdte jeg to svenskere fra NUS Jens og Ebba. Jeg sad og snakkede sammen med dem indtil de havde fet ansgt om deres student pass. De skulle p stranden bagefter, mens jeg skulle prve f lavet broadband p mit vrelse. Det blev ingen succes mht. at f oprettet broadband i denne omgang. Jeg tog derfor videre sammen med Jakob og Lasse i China Town. Her gik vi lidt rundt og fik kbt et par smting. Det var Lasses sidste aften i Singapore inden han skule videre til Manila meget tidligt sndag morgen. Derfor ville han ikke med ud at se fodbold p en bar nr NUS. Her mdtes Jakob og jeg med den del andre NUS studerende for at se bold. Der var nogle der tog i byen bagefter, men da jeg havde shorts og klipklappere p (s kan man ikke komme ind i byen), tog jeg hjem bagefter.

Sndag 12.08.2007

Troede det var dagen, hvor jeg skulle have mit internet. Jeg havde lavede en aftale med Nim om at mdes inde i byen, s han kunne hjlpe mig med at oprette mit internet. Jeg har nemlig kun opholdstilladelse i et halv r, og kan derfor ikke lave en 1-rs aftale (rimelig logisk). Efter jeg havde vret rundt til de forskellige udbydere, fik jeg endnu en gang en lang nse. Jeg skulle nemlig bruge et brev fra NUS, der siger, at jeg skal studere her i et r. Jeg tog hjem til Jakob bagefter og vi hyggede os med noget fodbold senere p aftenen.

Posted from Singapore:

posted Monday August 2007

source