Lasse – Asia 2007 – Singapore 1

Asia here I come: Efter en srgmodig afsked med familien i Kastruplufthavn gik turen mod Kuala lumpur – Malaysia. En 14 timers flyveturvar forude, men den viste sig at g rimelig hurtigt med en Ipod i reneog space invaders i sdet foran mig. Ved en 20 tiden lokal tid ankom ji Kuala lumpur lufthavn. Jeg havde aftalt at mdes med janus og jakob,og janus var s flink at komme og hente mig p kuala lumpur centralstation. Ham og jakob boede p et lille hyggeligt hostel, der kunkostede hva der svar til en 18 kr. pr. nat. Jakob var dog ikke s gladfor de tilhrende kakelakker og rotter. – men efter mit dejlige arbejdesom rottefnger i min fars vrksted, beroligede den yndige sang frarotterne mig kun.

image1.jpgimage2.jpg

Det skulle jo selvflgelig fejres at jeg var kommet til Kuala Lumpur, s vi smuttede ned og kbte en flaske vodka og smuttede i byen. Janus har boet i Kuala lumpur i 4 mneder, s han viste os rundt i nattelivet. Vi endte p en lokal bar der hed noget i retning af Rom & Jungle. Super fed – frst live musik og s DJ bagefter. Vi slugte et par kander l og morede os med at skrmme sm kinesere ude p dansegulvet. (ikke hende p billedet, hun var en svensk-taiwan pige som vi mdte p hostellet)

image8.jpg

……et par flasker vodka og nogle timer senere var vi sikkert hjemme p hostellet igen. Jeg fik pakket mine ting ud og flte mig hjemme med det samme…..manglede dog et lagen af en slags til at sove med, men med 28 grader gennem hele natten behves det ikke. (tak til mine roommates for at jeg fik lov til at fylde hele gulvet med mit tj, og for at de ik ble sure over at jeg vkkede dem kl lort om natten) image6.jpg Da jeg forlod kastrup ville de ikke lade mig flyve uden at jeg havde en billet vk fra Kuala Lumpur, hvilken jeg s blev nd til at kbe i lufthavnen. De sagde jeg bare kunne annulere den hos Singapore airlines nr jeg kom til Kuala Lumpur, hvilket viste sig at vre svrre end lige s. I KL lufthavn kunne de ikke annulere den, men efter meget snak gav de mig endelig adressen p Singapore airlines hovedkontor i KL. S da vi vgnede efter vores druk tur var planen at finde dette kontor. Efter at have spurgt en masse tilfldige mennekser, og diskuteret med en masse taxa chaufrer fandt vi endelig frem. Dog bare for at f afvide at jeg skulle snakke med Skandinavien airlines. Igen gik turen p gaden og snak med en masse tilfldige mennekser. Endelig fandt vi frem, dog bare for at f afvide at billetten allerede var blevet annuleret i Kbenhavn….:S Efter Sdan en oplevelsesrig eftermiddag smuttede vi hen i et kmpe mall, hvor der skulle vre en indendrs rutchebane. Vi ankom til et mall, men kunne ikke finde rutchebanen……det var dog kun fordi at mall’et var s gelvaldigt stort….  image7.jpg

Posted from Singapore:
does not exist
posted Saturday August 2007

source

Summary

  • Det skulle jo selvflgelig fejres at jeg var kommet til Kuala Lumpur, s vi smuttede ned og kbte en flaske vodka og smuttede i byen.
  • (tak til mine roommates for at jeg fik lov til at fylde hele gulvet med mit tj, og for at de ik ble sure over at jeg vkkede dem kl lort om natten) Da jeg forlod kastrup ville de ikke lade mig flyve uden at jeg havde en billet vk fra Kuala Lumpur, hvilken jeg s blev nd til at kbe i lufthavnen.